CoTrainen: sales coaching en -training in één.

Wat is CoTrainen?

CoTrainen is de combinatie van salescoaching en salestraining. Met CoTrainen laten we de traditionele trainingsmethodiek achter ons en maken we veranderen structureel.

Na afloop van onze trainingen ondersteunen we je gedurende een jaar (of langer) om je gedrag blijvend aan te passen en helemaal van jou te maken, zodat jij een effectievere aanpak ervaart. 12 maanden lang, één keer per maand, volledig gericht op praktijkervaringen.

Door de combinatie van coachen en interactief trainen realiseren we al snel resultaat, en blijven we dat consistent behalen. We zorgen er voor dat er geen ‘rendement-gaps’ vallen door coaching en training af te wisselen en daadwerkelijk zaken in praktijk te behandelen, daar waar de traditionele methodiek vaak spontaan gebeurt.

Ik wil meer informatie

Voor wie is CoTrainen bedoelt?

CoTrainen is voor ambitieuze verkopers die stap voor stap willen groeien door iedere keer de focus te leggen op èèn specifiek doel. Te starten met een sales training, opgevolgd door een sales coaching, en weer andersom.

Het CoTrain-traject is voor verkopers die geleerde vaardigheden daadwerkelijk om willen zetten naar praktijk.

Hoelang duurt een CoTrain-traject?

Gedurende één jaar is er elke maand een vaste (Online) CoTraining van ongeveer anderhalf uur. Gaat je voorkeur uit naar een 1 op 1 live CoTraining? Geen probleem! Dan ben je van harte welkom in onze inspiratie ruimte te Valkenswaard.

Waarom CoTrainen?

Blijvend veranderen is een uitdaging. Vaak houden we vast aan ingesleten patronen. De bekende comfortzone waarin we terugvallen.

CoTrainen helpt structureel te veranderen. Jouw salesvaardigheden en je resultaten blijvend te laten groeien.

Door een constante focus, met een helder scorebord, een juist ritme, verander je jouw sales gedrag structureel!

Ik laat je zien waarom CoTrainen voor jou interessant is.

Heb je interesse en wil je graag meer weten? Bel of mail ons en we spreken graag over onze methodiek en vooral over jouw groeimogelijkheden.

    Edwin Donners | Saleswhyz

    Referenties

    Kies voor een goed gevulde sales pipeline