Over ons, over Saleswhyz.

Edwin

Certified: Provocative Therapy, Discovery Insight practioner

Na 3 jaar internationale sales ervaring opgedaan te hebben in de sportwereld, werd ik eindverantwoordelijk binnen een internationale middelgrote onderneming.

Op jonge leeftijd leerde ik hoe belangrijk het is om in elke situatie bij jezelf te kunnen blijven. Hoe belangrijk het is om over management-, sales en communicatieve vaardigheden te beschikken die je helpen nog overtuigender te zijn naar je omgeving.

Vandaag werk ik elke dag met salesmanagers en hun salesteams aan hen vertrouwen. Hoe word je overtuigender.

Door ieders unieke kwaliteiten te laten zien, en deze te combineren met juiste vaardigheden helpen we de individuele groei en bevorderen we de groei van een heel team.

We leren dit team om hun klanten te inspireren en te motiveren. Waardoor klanten vanzelfsprekend voor hun kiezen.

Hierbij zijn 4 zaken belangrijk:

Edwin Donners | Saleswhyz
Anne Donners | Saleswhyz

Anne

‘’Waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen’’ en ‘’hoe persoonlijke denkwijzen worden gevormd’’ hebben mij van jongs af aan altijd geïnteresseerd.

Dit bracht mij tot het volgen van de bachelor Human Resource Management (HRM), die ik in 2019 afrond met enkele jaren ervaring binnen Recruitment & Sales.

Na deze periode, waarin ik in korte tijd een grote persoonlijke groei mocht doormaken, voelde ik in 2020 het vertrouwen om dé stap naar zelfstandigheid te maken bij Saleswhyz.

Binnen Saleswhyz ben ik iedere dag bezig met HR & communicatieve vraagstukken. Zoals een structureel persoonlijk ontwikkelplan voor een interieurbedrijf, om zo een hogere betrokkenheid én effectiviteit te creëren. Of een communicatie & feedback training voor zelfsturende afdelingen.

Coaching en training op maat ontwikkelen en uitvoeren op een eigenwijze, creatieve en onafhankelijke manier!

Ontdek CoTrainen.
De ideale mix tussen Coaching en Training.

Interessant en effectief zo’n salestraining. En daarna?
Hoe zorgen we er samen voor dat dit blijvend is? Dat dit structureel wordt?

CoTrainen ondersteunt in maandelijkse Coaching/ Training zodat we samen de focus op het resultaat niet verliezen. Dat we blijven doen wat we met elkaar geleerd hebben. In deze korte maandelijkse sessies houden we samen grip op jouw dagelijkse praktijk en de geleerde vaardigheden.

Er ontstaat dus geen “val” in rendement.

Met CoTrainen ga je van kennen naar kunnen.

Meer over CoTrainen

“We laten je niet los, voordat je er klaar voor bent!”

Referenties

Kies voor een goed gevulde sales pipeline